Tips for å selge bolig på høsten
Gi din stemme

Det er september og vi har kommet oss inn i høstmåneden, tiden nærmer seg sakte men sikkert vinter. Flere boligselgere venter med å selge til vår og sommer nærmer seg, men er det egentlig nødvendig?

Høst og vintermånedene byr på mye dårlig vær, og mange har derfor fått det for seg at flytting og boligsalg bør ventes med. Det sier seg jo selv at uteområdet ser langt mindre attraktivt ut på visning og i annonser under disse månedene, men det betyr ikke at salget kommer til å gå noe særlig dårligere.

Selg med hygge

Bruk høst og vintermånedene til å piffe opp boligen med litt ekstra stemning gjennom stearinlys, koselige pledd og dufter fra nybakte boller som ligger på fat på kjøkkenbordet. Å skape en hyggelig stemning som viser at boligen er trivelig selv om det er ruskevær ute er altså svært viktig. Det er nemlig ikke alle som ser for seg det å bære tunge esker og møbler inn i boligen under drittvær når de er på visning, og de som sitter med tankene glemmer de raskt om du har klart å skape en hyggelig atmosfære.